Blog — Coffee

Ny moderne espresso fra Messina Etiopien

Ny moderne espresso fra Messina Etiopien

Hej bloggen   Tiden er kommet til at vi skal indføre en ny og spændende kaffe i barerne, og i den forbindelse er det ligeledes blevet tid til et nyt kaffeopslag. Mit navn er Rasmus, til dagligt står jeg for at oplære og dygtiggøre vores seje baristaer, så de er knivskarpe og altid klar til at byde velkommen til en enestående kaffeoplevelse. Ved denne anledning har jeg dog fået den fornøjelse at skulle belyse vores nyindkøbte kaffe, og hvorfor vi har valgt at få netop denne i vores sortiment. Først og fremmest har vi været heldige at kunne få fat...

Læs mere →


Nyt på bønnefronten – El Salvador

Nyt på bønnefronten – El Salvador

Det første indlæg her på bloggen kommer selvfølgelig til at omhandle kaffe. Vi introducerer en ny og spændende espressobønne, som har erstattet vores etiopiske bønne i kaffebarerne og på webshoppen.

Læs mere →


Bryggevejledning

Bryggevejledning

God kaffe kommer fra godt håndværk. Derfor giver vi dig her en kort introduktion til nogle af de mest velkendte bryggemetoder, samt en guide til hvordan du anvender dem.

Læs mere →