Lær om kaffens rejse fra jord til bord – hvor kaffebønnerne kommer fra, processen bag det endelige produkt og hvordan man brygger den perfekte kop kaffe.
Vi starter med en introduktion til specialkaffe, hvor vi snakker om hvilke faktorer der påvirker kaffens smag såsom bønnesort, terrori, produktionsmetode, ristning og bryggemetode.
Vi skal smage på et udvalg af vores bønner fra forskellige oprindelseslande og med forskellige bønnesorter, så du kan få en fornemmelse af de forskellige smagsnoter og aromaer kaffe kan have. Nogle kan være mere frugtige og florale hvor andre kan være mørkere og mere runde i smagen.
Vi gennemgår også 3 forskellige bryggemetoder med den samme bønne, så du virkelig kan smage hvordan bryggemetode påvirker det endelige produkt - måske finder du også din nye yndlings bryggemetode!
Hvor: Store Kongensgade 124, 1264 København
Antal deltagere: Maximum 8 deltagere per kursus.
Pris: 450 dkk per deltager
Booking sker gennem Holdbar.com
Læs om betingelser for afmelding og afslyninger her. Spørgsmål eller henvendelser vedrørende kursus sendes til webshop@originalcoffee.dk