Abonnementsbetingelser

For ethvert en abonnementsaftale indgået med Original Coffee ApS (herefter Original Coffee) gælder nedenstående vilkår som supplement til de almindelige Handelsbetingelser.

Abonnementsaftaler med Original Coffee kan kun indgåes online og via www.originalcoffee.dk.

Når der etableres en abonnementsaftale med Original Coffee skal der oprettes en personlig online-profil hos Original Coffee. Det sker via https://originalcoffee.dk/my-account/. Dette er en nødvendighed for, at vi løbende kan levere til dig, opretholde automatiks betaling og for, at du kan følge og redigere i dit abonnement.

Ved oprettelse af personlig profil gives der samtidig tilladelse til, at Original Coffee må kontakte dig via e-mail med relevant information i forhold til dit abonnement.

Original Coffee indsamler, bruger, opbevarer og videregiver personlige oplysninger i overensstemmelse med vores Privatlivspolitk.

Abonnement

Når du opretter et abonnement hos Original Coffee, accepterer du samtidig levering af og betaling for hver bestilling af varer i de mængder og med den hyppighed du har valgt. Du accepterer også at Original Coffee automatisk trækker betaling for hver levering og/eller eventuelle annulleringsgebyrer fra dit betalingskort.

Typer af abonnement

Kaffebønneabonnement

Vælg det antal kaffebønneposer, der ønskes leveret per gang, og vælg leveringsfrekvensen ud fra de valgmuligheder, der anvises på hjemmesiden. Her vælges også om du ønsker hele bønner eller malet bønner. Bønner købt på abonnement afsendes maksimum tre uger efter ristedato. Der er ingen bindingsperiode. Den samlede pris vil fremgå på hjemmesiden.

Kaffekapselabonnement

Vælg det antal æsker med kaffekapsler, der ønskes leveret per gang, og vælg leveringsfrekvensen ud fra de valgmuligheder, der anvises på hjemmesiden. Der er ingen bindingsperiode. Den samlede pris vil fremgå på hjemmesiden.

Ophør

Opsigelse af dit abonnement kan til enhver tid finde sted efter levering af første ordre. Der er ingen bindingsperiode på hverken kaffebønne- eller kaffekapselabonnement.

Både kaffebønne- og kaffekapselabonnement er fortløbende indtil aftalen opsiges af dig.

Priser og produkter

Detaljerede oplysninger vedrørende alle de produkter, der er tilgængelige for køb via abonnement, er listet på www.originalcoffee.dk. Alle priser inkluderer  gældende moms og afgifter. Forsendelsesomkostninger beregnes ved afslutning af ordren. Se desuden de generelle Handelsbetingelser.

Hvis dit abonnement inkluderer en nedsat pris, givet for en given kampagneperiode, vil dit abonnement fornyes til den enhver tid gældende listepris på www.originalcoffee.dk, inklusiv 15% abonnementsrabat, når kampagneperioden udløber.

For kaffebønne- og kaffekapselabonnementer vil du blive opkrævet den pris inklusiv 15% abonnementsrabat, der er angivet på www.originalcoffee.dk for varen, eller de varer, i dit abonnement på det tidspunkt din ordre fornyes.

Pris- og produktændringer

Original Coffee har ret til at ændre vilkår for abonnementet, herunder blandt andet ændring af pris, antallet af kapsler og typer af kaffe, med et rimeligt varsel. Hvis ændringen er væsentlig, er du berettiget til at opsige abonnementet med virkning fra den dag, hvor ændringen træder i kraft. Hvis ikke du opsiger abonnementet inden ændringens ikrafttræden, fortsætter abonnementet derefter på de ændrede vilkår.

Hvis et givent produkt på en abonnementsaftale udgår, eller produktet ikke er på lager, informerer Original Coffee om dette øjeblikkeligt med forslag til andet eller andre produkter. Du vil blive gjort opmærksom på, at for at Original Coffee kan ekspedere din ordre rettidigt, bedes du melde tilbage inden en specifik dato. En sådan tilbagemelding kan ske via mail, eller ved at du selv foretager en tilretning af abonnementet via din personlige profil. Hvis ikke der reageres rettidigt på en sådan henvendelse, erstatter Original Coffee uden yderligere varsel det givne produkt med et andet produkt af tilsvarende eller bedre kvalitet.

Ændring af abonnement og betalingskort

Du kan til enhver tid vælge en anden leveringsfrekvens og variantsammensætning. Ændringer skal foretages via din brugerprofil.

Ved ændring af betalingskort f.eks. hvis kortet er udløbet og et nyt kort skal kobles på abonnementet, skal dette gøres via din brugerprofil.

Brugerprofilen kan tilgås her: www.originalcoffee.dk/my-account/.

Levering

Den valgte ordrefrekvens vil fremgå af din brugerprofil og når ordren er effektueret, oplyses forventet leveringsdato på e-mail. Original Coffee kan ikke garantere levering på en specifik dag, men i det tilfælde hvor den forventede leveringsdato ikke kan efterleves, informerer Original Coffee eller dennes samarbejdspartner om ændringen på e-mail.

Kontakt og efterbehandling af produkter

Hvis et produkt er defekt, der er spørgsmål eller der ønskes foretaget en reklamation, skal henvendelse ske til kundeservice. Se desuden generelle vilkår for fortrydelsesret/reklamationsret på hjemmesiden under Handelsbetingelser.

Du kan kontakte kundeservice per mail: webshop@originalcoffee.dk.