Baristakursus

Lær hvordan man brygger den helt rigtige espresso, steamer mælk og kunsten bag latteart.

HVOR
Store Kongensgade 124, 1264 Kbh Ø

VARIGHED
2 t 30 min

ANTAL DELTAGERE
4 personer

PRIS PER DELTAGER
750 Kr

Til Baristakursus nørder vi espresso og latteart. 

Du kommer til at smage på begge Original Coffees espressoblends og prøve at sætte ord på smagsoplevelsen og forskellen mellem de to. Du vil lære hvilke faktorer der påvirker din espressos kvalitet og hvordan man navigerer i disse for at finde frem til den bedste espresso.

Derudover vil du lære hvordan man steamer mælk – hvordan opnår man den perfekte tekstur og temperatur? Og hvordan påvirker det smagen?

Sidst men ikke mindst kommer vi til at dykke ned i lattearten. Vi kommer til at snakke om hældeteknik, hvordan man holder på pitcher og kop, og hvordan man får en markering i sin kaffe. Og så får du selvfølgelig også mulighed for at prøve det af!

Vi glæder os til at se dig!

Kurset afholdes som udgangspunkt på dansk.

KONTAKT

coffeelab@originalcoffee.dk

AFMELDING

Periode 1: Ved afmelding 15+ dage før kurset, tilbagebetales hele beløbet.

Periode 2: Ved afmelding 14-10 dage før kurset, tilbagebetales 50% af det endelige bestilte arrangement.

Periode 3: Ved afmelding 9 -1 dage før kurset, tilbagebetales 10% af det endelige bestilte arrangement.

Ved afmelding eller udeblivelse på kursets dato er der ingen refundering.

AFLYSNING AF KURSUS

Vi forbeholder os ret til at aflyse kurset minimum 5 dage før hvis færre end 2 tilmelder sig.