HVOR
Store Kongensgade 124, 1264 Kbh Ø
VARIGHED
2 t 30 min
ANTAL DELTAGERE
4 personer
PRIS PER DELTAGER
750 Kr
Til Baristakursus nørder vi espresso og latteart.
Du kommer til at smage på begge Original Coffees espressoblends og prøve at sætte ord på smagsoplevelsen og forskellen mellem de to. Du vil lære hvilke faktorer der påvirker din espressos kvalitet og hvordan man navigerer i disse for at finde frem til den bedste espresso.
Derudover vil du lære hvordan man steamer mælk – hvordan opnår man den perfekte tekstur og temperatur? Og hvordan påvirker det smagen?
Sidst men ikke mindst kommer vi til at dykke ned i lattearten. Vi kommer til at snakke om hældeteknik, hvordan man holder på pitcher og kop, og hvordan man får en markering i sin kaffe. Og så får du selvfølgelig også mulighed for at prøve det af!
Vi glæder os til at se dig!
Kurset afholdes som udgangspunkt på dansk.
KONTAKT
coffeelab@originalcoffee.dk
AFMELDING
Periode 1: Ved afmelding 15+ dage før kurset, tilbagebetales hele beløbet.
Periode 2: Ved afmelding 14-10 dage før kurset, tilbagebetales 50% af det endelige bestilte arrangement.
Periode 3: Ved afmelding 9 -1 dage før kurset, tilbagebetales 10% af det endelige bestilte arrangement.
Ved afmelding eller udeblivelse på kursets dato er der ingen refundering.
AFLYSNING AF KURSUS
Vi forbeholder os ret til at aflyse kurset minimum 5 dage før hvis færre end 2 tilmelder sig.