Den friskbagte ølandsbolle

hjemmebagte boller

 

Det kan nemt kun komme til at handle om kaffe i en gruppe af kaffebarer som vores. Cupping og vurdering af filterkaffe, ny espressomaskine, en masse nørderi og fuld fokus på at levere ”kvalitet i koppen” hver eneste dag. MEN i baglokalet i kaffebaren i Hellerup, ironisk nok kaldet ”coffeelabben”, har vores produktansvarlig de seneste mange måneder udviklet, testet, øvet og perfektioneret en ny friskbagt øko-ølandsbolle. 

Vi har erfaret, at det at bage en god bolle, ikke bare er noget man lige gør. Det kræver ikke så lidt endda: en ny ovn, et raskeskab, test af 19 forskellige meltyper, en røremaskine og enorme mængder tålmodighed og ”gåpåmod”.  

Men nu er den her: vores økologiske ølandsbolle. En bolle vi er enormt glade for og en bolle af meget høj kvalitet… Når vi nu selv skal sige det.

Dejen bliver rørt op dagen før kl. 15.00, og herefter hviler den på køl natten over.

Kl. 06.00 næste morgen ”vækkes” dejen. Den udskæres til boller, og de bages. Bollerne er klar til servering kl 07.00. Hvilket betyder, at selv de tidligste gæster kan få en god kop kaffe komplimenteret af en god, friskbagt bolle.

Bonusinfo er, at vi nu også tilbyder både en mellemlagret ost samt en comté lagret i 6 måneder. Så vi håber og tror, at der en ost til alle, der ønsker det i deres bolle.

Kom endelig forbi og smag!


Ældre indlæg Nyere indlæg

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer gennemlæses inden offentliggørelse