Mad og REGA Mad og REGA

OC x REGA
Ansvarlighed Gennem Partnerskaber

Af Jonas Skovsted

Mad og REGA Mad og REGA

I Original Coffee går vi op i kvalitet; god kaffe, simpel og god mad, samt en service, der skaber gode oplevelser og relationer mellem mennesker. For os handler det i bund og grund om, at folk er glade, når de har besøgt en af vores kaffebarer.

Vi er overbeviste om, at kun gennem glade medarbejdere kan vi få glade gæster. Det er derfor vigtigt, at vores baristaer er glade for de teams, de indgår i, har mulighed for at udvikle sig gennem træning og uddannelse og er stolte af deres arbejdsplads. Også når de forlader kaffebaren om aftenen.

Sidst men ikke mindst går vi op i vores omgivelser og den verden, vi alle er en del af. Hvordan vi påvirker den, både positivt og negativt, samt hvad vi kan gøre for at forbedre den.

Det kan hurtigt komme til at lyde som en selvhøjtidelig smøre, men i bund og grund handler det om at være ansvarlige i vores handlinger og så gode som muligt i det, vi foretager os.

Det er derfor, vi hovedsageligt forsøger at holde os til økologiske produkter, fx har vi en juice der er biodynamisk, 100% økologisk og så vidt det er muligt lavet på danskproduceret frugt og grønt. Vores kaffe forsøges indkøbt gennem partnere, der arbejder med ”Direct Trade”, hvilket sikrer gennemsigtighed og ordentlige forhold i alle led fra jord til bord.

Vi tænker allerede over vores samfundsansvar, og vi vil gerne blive endnu bedre. Derfor er det naturligt for os at være en del af REGA. REGA står for REstauratørernes GArantiordning og er et brancheinitiativ, der arbejder målrettet med samfundsansvar. Kernen hos REGA handler om respekt for menneskerettigheder, beskyttelse af miljøet, samt forebyggelse og udryddelse af korruption.

Mange har hørt eller læst om ”Social Responsibility”, og denne flotte betegnelse bliver da også ofte kastet ud i flæng. Det essentielle er dog, at der er handling bag ordene. At man som virksomhed tager ansvar for sine handlinger og hvordan disse påvirker omgivelserne.

Hos REGA arbejder vi med ”Ansvarlighed gennem partnerskab”, for vi tror på, at skal man kunne ændre noget, er man nødt til at gøre det i fællesskab. Derfor er vi med i REGA, der er et brancheinitiativ med en masse engagerede og ansvarsfulde restauranter og cafeer, som alle har lysten og viljen til at ændre måden, vi driver virksomhed. Listen tæller blandt andre MASH, Madklubben, Sticks’n’Sushi, gorm’s, samt Cock’s & Cows. Der er pt. 16 medlemsvirksomheder i REGA, og der kommer hele tiden flere til.

Vi håber og tror på, at vi igennem samarbejde og ved at udveksle erfaringer i fællesskab kan løfte kvaliteten af vores arbejde med samfundsansvar.

Du kan læse meget mere om REGA på REGADK.dk.

1 kommentar


  • REGA er en fantastisk organisation! Stor ros til alle som følger trop!

    Jacob R. den

Kommenter

Kommentarer skal godkendes før offentliggørelse