Vores nye reuseable to-go kop er landet!

Så skete det endelig!

Som du måske har bemærket, så har vi en ny genbrugelig to-go kop på hylderne. Og det er vi glade for! Vi er nemlig trætte af de mange papkopper, vi langer over baren, så vi håber, at du vil tage godt imod koppen som løsning og hjælpe os med at reducere papforbruget (om så bare en smule). 

Tricket er, at du får din to-go kaffe i den genbrugelige kop, som du tager med dig på farten. Når du skal have næste to-go kop fra os, så kan du aflevere koppen i baren, og så får du din to-go kaffe serveret heri. Hvis koppen er beskidt, så får du bare din kaffe i en ren, frisk kop – intet problem. På den måde sparer du miljøet for de mange engangskopper. Og så kvitterer vi med 5% rabat på din to-go kaffe fremover, hvis du altså har koppen med dig.

Men hvorfor den nye kop? Svaret er sådan set simpelt: Den holder kaffen bedre varm, den er holdbar og lukker tæt. Så du kan trygt lægge koppen i tasken. Den egner sig bedst til varme drikke, så vær opmærksom på kondens, hvis du bruger koppen til kolde drikkevarer. Vi anbefaler, at man lader ventilen i låget være åben lige ved servering, så man undgår, at der dannes undertryk i koppen - det kan give et lille sprøjt, når man åbner låget.  

Koppen er lavet af holdbart BPA-fri plastik, og alle de enkelte dele af koppen er genanvendelige. Ikke alt plastik er lige skidt. Særligt ikke når det, som her, har lang levetid og kan genanvendes efter endt brug. 

frank green udtaler på deres hjemmeside:

In as little as 15 uses, you’ll begin to offset the environmental impact it took to create your frank green.

Derfor mener vi, at denne kop er en god løsning – både for din kaffeoplevelse og for miljøet.

Så vær med i kaffekop-deleøkonomien, og køb en frank green kop, næste gang du køber kaffe hos os. Du får et gavekort på 3 kopper kaffe med, uanset om du køber den i en af vores kaffebarer eller på siden i shoppen. 

*Denne rabat kan dog ikke kombineres med andre tilbud, klippekort eller lignende.

 


Ældre indlæg

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på at kommentarer gennemlæses inden offentliggørelse