Genanvendelige kopper

Vi har introduceret en alternativ løsning til den traditionelle to-go-kop i form af New Loop-kopper, der er en del af et cirkulært pantsystem for take-away-emballage. Når vores gæster vælger at få deres kaffe serveret i en New Loop-kop, pålægges der en pant på 5 kr., som kan refunderes, når koppen afleveres i en af vores kaffebarer efter brug.

New Loop-koppen er fremstillet af et opskummet materiale, hvilket betyder, at der bruges mindre emballage pr. kop i produktionen. Udover dette har koppen også en termo-effekt, der hjælper med at holde kaffen varm.

Ved at benytte New Loop-koppen bidrager vores gæster til at reducere miljøpåvirkningen forbundet med engangs-to-go-kopper. Allerede ved anden brug af koppen er den miljømæssige påvirkning udlignet, hvilket gør det til en bæredygtig og økonomisk fordelagtig løsning sammenlignet med andre to-go-kopper.

Vi er stolte af at kunne tilbyde vores gæster en mere miljøvenlig mulighed for at nyde deres kaffe, hvorpå vi sammen med gæsterne bidrager til at reducere affald og skabe en positiv forandring for miljøet.

Du kan læse mere on New Loop her.