Prøv et abonnement og find din næste smagsoplevelse!

Leder du efter den perfekte kaffe? Så kan vi helt sikkert friste dig med én af vores lækre varianter. Men hvilken pose skal du vælge? Du kan starte med en smagspakke, så du kan prøve kræfter med vores dejlige varianter.

Smagspakke Filterkaffe Kaffebønner

Kaffe på abonnement gør intet ved kvaliteten.
Du får kun den bedste smagsoplevelse hos Original Coffee

Vi leverer hver 2. eller 4. uge om torsdagen.
Så kan du gå på weekend med god samvittighed i koppen.

Du kan med fordel bestille flere poser.
På den måde sparer du ekstra og sikre dig ikke at løbe tør!

Hvorfor et abonnement
hos Original Coffee?

Få kaffe leveret til døren

Det bliver ikke nemmere at få leveret kaffe til døren end med et abonnement hos os. Du undgår besværet med at skulle købe kaffe og morgenfreden er sikret.

 

Du kommer aldrig til at stå uden kvalitetskaffe igen!

Vi er ret så stolte over vores kaffe. For vi har samlet en rigtig god blanding af dejlige kaffebønner, som er blevet valgt på baggrund af deres fantastiske smag samt deres bæredygtighed.
Vi sætter en æren i kvaliteten på vores kaffe om det så er i vores kaffebar eller i dit abonnement. Vi går simpelthen ikke ned på kvaliteten.

 

Rig mulighed for dig

Alt kan blive lidt ensformigt til tider. Derfor kan du selvfølgelig ændre hvilken kaffe du gerne vil have tilsendt. Vil du ændre fra en klassisk filterkaffe til hele bønner? Intet problem. Alt er tilpasset, så du let og enkelt kan ændre dit abonnement. Skulle vi ikke opfylde dine krav, så kan du også let afmelde dig igen. Vi holder ikke på dig igennem bindinger.

F&Q

  • Levering
  • Bæredygtighed
  • Ændring af ordre
  • Afmelding

Vi leverer hver 2. eller 4. uge om torsdagen, hvor vi både pakker og sender, så du er klar til weekenden med friskristede bønner.

Forsendelse sker med GLS, og leveringstiden forventes at være mellem 1-3 hverdage i Danmark.

Alle bestillinger forsøges i hverdage afsendt senest 24 timer efter ordren er afsluttet

Vi er bevidste om vores ansvar for at værne om menneskets værdighed, beskytte miljø og for generelt at drive fair forretning, og derfor engagerer vi os i partnerskaber for ansvarlighed. Gennem vores engagement i REGA (Restauratørernes Garantiordning) har vi forpligtet os til at arbejde systematisk med at forbedre vores arbejde med social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed.

Vi forventer af vores forretningsrelationer, at de ligeledes driver en ansvarlig forretning ved at efterleve principper og retningslinjer for samfundsansvar gengivet i denne politik. Bliver vi opmærksomme på utilsigtede væsentlige negative indvirkninger hos vores forretningsrelationer eller i vores værdikæde, vil vi gøre, hvad vi kan for at få den pågældende virksomhed til at håndtere disse.

Du kan til hver en tid ændre din ordre, hvis du gerne vil have en anden type kaffe leveret. Vær dog opmærksom på at dette skal ske inden torsdag i forsendelses ugen. På den måde kan vi nå at opfange ændringen i din bestilling og rent faktisk pakke din ordre.

I det sørgelige tilfælde, at du ikke ønsker at være abonnent mere, så kan du afmelde fra dag til dag. Vi ønsker ikke at binde dig op på ét abonnement, så du finder ingen skjulte bindinger her. Vi håber dog altid at du vil finde tilbage til os.