Vi tilbyder vores gæster muligheden for fuldt ud at nyde deres ret til hvile og fritid, og vi vil fortsætte med at fremme de bedste vilkår for vores gæster. Vi vil frem mod opdateringen af denne politik lave en indvirkningsanalyse af vores virksomhed. I mellemtiden ved vi, at vores branche står over for en række konkrete risici for negative indvirkninger på menneskerettigheder, og her vil vi være særligt opmærksomme:
· Vi ved, at vores medarbejdere udgør grundlaget for at levere de bedste vilkår for vores gæster, og vi ønsker at skabe de bedste vilkår for, at vores medarbejdere kan føle sig godt tilpas i deres job. Vi har fokus på vores medarbejderes værdighed og trivsel, og derfor opfordrer vi til, at de i dialog med ledelsen søger at forebygge negative indvirkninger. Fro at skabe gode rammer for vores medarbejdere tilbyder vi derudover vores særligt engagerede medarbejdere brancherelevant uddannelse inden for ledelse.
· Vi serverer fødevarer på vores kaffebarer, og vores gæster burde aldrig opleve negative indvirkninger på deres ret til sundhed, når de serviceres hos os. Derfor går vi højt op i kvaliteten af de produkter, vi serverer på vores kaffebarer.
· Forskellige personer har forskellige præferencer, og vi ønsker også at sikre vores gæsters ret til passende ernæring. Derfor tilbyder vi f.eks. mælkealternativer, og vi kan altid informere om alle ingredienser og allergener i vores produkter.
· De lokale miljøer, hvor vores kaffebarer ligger, har mange ting at byde på, bl.a. en mangfoldig befolkning. Det ser vi som en styrke. Vi søger at fremme tryghed i de lokale miljøer, vi er tilstede i, og derfor opfordrer vi til respekt for alle.
Vi ønsker også at drive forretning med respekt for miljøet, og derfor arbejder vi løbende på at sikre, at vi træffer miljørigtige beslutninger i alt, hvad vi gør. Vi har f.eks. sølvmærket i økologi svarende til 60-80% økologi, og vi vil arbejde for at blive endnu bedre. Vi serverer ikke vand på flaske på vores kaffebarer, vi har et effektivt affaldshåndteringssystem, og vi bruger kun el fra danske vindmøller. Vi vil fortsætte vores indsats frem mod at skabe så bæredygtige kaffebarer som muligt.