Blog
Vores nye reuseable to-go kop er landet!
Så skete det endelig! Som du måske har bemærket, så har vi en ny genbrugelig to-go kop på hylderne. Og det er vi glade for! Vi er nemlig trætte af...
Vores nye reuseable to-go kop er landet!
Så skete det endelig! Som du måske har bemærket, så har vi en ny genbrugelig to-go kop på hylderne. Og det er vi glade for! Vi er nemlig trætte af...
Køer, oste og 22 gram kaffe
Tidligt tirsdag morgen stod hver eneste manager fra OC, med morgenhår og søvn i øjnene, klar til en smuttur til Jylland. Nærmere bestemt Hjerm, Thise og Århus. Her lærte vi...
Køer, oste og 22 gram kaffe
Tidligt tirsdag morgen stod hver eneste manager fra OC, med morgenhår og søvn i øjnene, klar til en smuttur til Jylland. Nærmere bestemt Hjerm, Thise og Århus. Her lærte vi...
Den friskbagte ølandsbolle
Det kan nemt kun komme til at handle om kaffe i en gruppe af kaffebarer som vores. Cupping og vurdering af filterkaffe, ny espressomaskine, en masse nørderi og fuld...
Den friskbagte ølandsbolle
Det kan nemt kun komme til at handle om kaffe i en gruppe af kaffebarer som vores. Cupping og vurdering af filterkaffe, ny espressomaskine, en masse nørderi og fuld...
Ny moderne espresso fra Messina Etiopien
Hej bloggen Tiden er kommet til at vi skal indføre en ny og spændende kaffe i barerne, og i den forbindelse er det ligeledes blevet tid til et nyt...
Ny moderne espresso fra Messina Etiopien
Hej bloggen Tiden er kommet til at vi skal indføre en ny og spændende kaffe i barerne, og i den forbindelse er det ligeledes blevet tid til et nyt...
OC x REGA <br> Ansvarlighed Gennem Partnerskaber
I REGA arbejder vi med ”Ansvarlighed gennem partnerskab”, for vi tror på, at skal man kunne ændre noget, er man nødt til at gøre det i fællesskab. Derfor er vi...
OC x REGA <br> Ansvarlighed Gennem Partnerskaber
I REGA arbejder vi med ”Ansvarlighed gennem partnerskab”, for vi tror på, at skal man kunne ændre noget, er man nødt til at gøre det i fællesskab. Derfor er vi...
Nyt på bønnefronten – El Salvador
Det første indlæg her på bloggen kommer selvfølgelig til at omhandle kaffe. Vi introducerer en ny og spændende espressobønne, som har erstattet vores etiopiske bønne i kaffebarerne og på webshoppen.
Nyt på bønnefronten – El Salvador
Det første indlæg her på bloggen kommer selvfølgelig til at omhandle kaffe. Vi introducerer en ny og spændende espressobønne, som har erstattet vores etiopiske bønne i kaffebarerne og på webshoppen.