Blog

Vores nye reuseable to-go kop er landet!

Vores nye reuseable to-go kop er landet!

Så skete det endelig! Som du måske har bemærket, så har vi en ny genbrugelig to-go kop på hylderne. Og det er vi glade for! Vi er nemlig trætte af de mange papkopper, vi langer over baren, så vi håber, at du vil tage godt imod koppen som løsning og hjælpe os med at reducere papforbruget (om så bare en smule).  Tricket er, at du får din to-go kaffe i den genbrugelige kop, som du tager med dig på farten. Når du skal have næste to-go kop fra os, så kan du aflevere koppen i baren, og så får du...

Læs mere →


Køer, oste og 22 gram kaffe

Køer, oste og 22 gram kaffe

Tidligt tirsdag morgen stod hver eneste manager fra OC, med morgenhår og søvn i øjnene, klar til en smuttur til Jylland. Nærmere bestemt Hjerm, Thise og Århus. Her lærte vi om ost og mælk, vi så malkekøer, og så fik vi selvfølgelig lækker kaffe undervejs.

Læs mere →


Den friskbagte ølandsbolle

Den friskbagte ølandsbolle

  Det kan nemt kun komme til at handle om kaffe i en gruppe af kaffebarer som vores. Cupping og vurdering af filterkaffe, ny espressomaskine, en masse nørderi og fuld fokus på at levere ”kvalitet i koppen” hver eneste dag. MEN i baglokalet i kaffebaren i Hellerup, ironisk nok kaldet ”coffeelabben”, har vores produktansvarlig de seneste mange måneder udviklet, testet, øvet og perfektioneret en ny friskbagt øko-ølandsbolle.  Vi har erfaret, at det at bage en god bolle, ikke bare er noget man lige gør. Det kræver ikke så lidt endda: en ny ovn, et raskeskab, test af 19 forskellige meltyper,...

Læs mere →


Ny moderne espresso fra Messina Etiopien

Ny moderne espresso fra Messina Etiopien

Hej bloggen   Tiden er kommet til at vi skal indføre en ny og spændende kaffe i barerne, og i den forbindelse er det ligeledes blevet tid til et nyt kaffeopslag. Mit navn er Rasmus, til dagligt står jeg for at oplære og dygtiggøre vores seje baristaer, så de er knivskarpe og altid klar til at byde velkommen til en enestående kaffeoplevelse. Ved denne anledning har jeg dog fået den fornøjelse at skulle belyse vores nyindkøbte kaffe, og hvorfor vi har valgt at få netop denne i vores sortiment. Først og fremmest har vi været heldige at kunne få fat...

Læs mere →