Blog

Køer, oste og 22 gram kaffe

OC på besøg hos Thise
Tidligt tirsdag morgen stod hver eneste manager fra OC, med morgenhår og søvn i øjnene, klar til en smuttur til Jylland. Nærmere bestemt Hjerm, Thise og Århus. Her lærte vi om ost og mælk, vi så malkekøer, og så fik vi selvfølgelig lækker kaffe undervejs.

Den friskbagte ølandsbolle

Den friskbagte ølandsbolle
  Det kan nemt kun komme til at handle om kaffe i en gruppe af kaffebarer som vores. Cupping og vurdering af filterkaffe, ny espressomaskine, en m...

Ny moderne espresso fra Messina Etiopien

Ny moderne espresso fra Messina Etiopien
Hej bloggen   Tiden er kommet til at vi skal indføre en ny og spændende kaffe i barerne, og i den forbindelse er det ligeledes blevet tid til et ny...

OC x REGA
Ansvarlighed Gennem Partnerskaber

Mad og REGA
I REGA arbejder vi med ”Ansvarlighed gennem partnerskab”, for vi tror på, at skal man kunne ændre noget, er man nødt til at gøre det i fællesskab. Derfor er vi med REGA, der er et brancheinitiativ, hvor alle har lysten og viljen til at ændre måden, vi driver virksomhed.

Nyt på bønnefronten – El Salvador

Nyt på bønnefronten – El Salvador
Det første indlæg her på bloggen kommer selvfølgelig til at omhandle kaffe. Vi introducerer en ny og spændende espressobønne, som har erstattet vores etiopiske bønne i kaffebarerne og på webshoppen.

Bryggevejledning

Bryggevejledning
God kaffe kommer fra godt håndværk. Derfor giver vi dig her en kort introduktion til nogle af de mest velkendte bryggemetoder, samt en guide til hvordan du anvender dem.